Les Disse Tipsene Før Din Neste Campingtur

Når du drar ut fra sivilisasjonen for camping, kan tiden du har være underholdende og eventyrlig. Likevel må du kjenne noen få grunnleggende og være forberedt på å sikre både din komfort og din sikkerhet. Disse tipsene kan hjelpe deg med å få en vellykket campingtur.

Ta med en søppelsekk i plast og legg alt av familiens skitne klesvask i den. Dette forhindrer at elementene blander seg med de rene klærne. Det gjør det også praktisk for deg når du kommer hjem. Du kan ganske enkelt tømme posen i vaskemaskinen og begynne å jobbe med det hele umiddelbart.

Ta alltid med et fullt utstyrt førstehjelpssett når du drar ut på en campingtur. Du kan sette sammen ditt eget sett med bandasjer, gasbind, pinsett, saks, antibakteriell krem ​​og antiseptiske servietter i en solid beholder. Du kan også kjøpe et av de mange gode ferdige settene for å spare tid.

Du må opprettholde rensligheten mens du er på camping. Noen ganger er god hygiene vanskelig når du er på camping, men du kan holde deg ren. En flaske hånddesinfeksjonsmiddel er utmerket å ha, slik at du kan rense hendene før du spiser. Du kan også bruke sprit på områder som ikke er følsomme. En mild bionedbrytbar såpe og en svamp kan brukes til å ta mini-bad når vannressursene er lave.

Gjør alt du trenger klar til måltidene dine før du kommer til campingplassen. Hvis du bare camping i noen dager, bør denne første turen til butikken være alt du trenger å gjøre. Lagre på ikke -bedervelige varer også. Du vil ikke at du eller dine familiemedlemmer skal være sultne på turen.

Selv om du ikke skal langt unna på campingturen, eller selv om du skal inn i kjent område, må du alltid holde kontakten med venner, familie eller naboer. Fortell noen hvor turen din skal være, og hvor lenge du vil være borte. Og hvis du kan, sjekk inn regelmessig med en mobiltelefon.

Sørg for at du overholder campingplassens regler og forskrifter. En av de største bekymringene er søppel og støy på en campingplass. Folk tror ofte at folk ikke kan høre dem, men støy reiser langt på en campingplass. Det er ekstremt vanskelig å ha noe privatliv, spesielt når folk skal observere stille timer.

Ikke kast matavfall på bakken. Dette er en fin måte å tiltrekke seg uønskede insekter og dyr. Den beste måten å kvitte seg med overflødig matavfall er å dumpe alt i brannkassen. Det er heller ikke en god idé å begrave dem.

På camping liker de fleste å slappe av rundt et bål. For å forhindre at brannen din blir ute av kontroll, bør du inkludere noen få sikkerhetsrutiner. Først og fremst må du bygge ilden din bort fra busker og trær, slik at gnister fra brannen din ikke starter en skogbrann. Du vil også bruke en sirkel av steiner til å inneholde bålet ditt. Ikke la brannen være uten tilsyn. Før du forlater campingplassen, må du sørge for at bålet ditt er helt slukket og at det ikke er noen varme gløder igjen.

Det er morsommere å dra på camping når du er godt forberedt. Du vil føle deg tryggere, tryggere og mer avslappet når du bruker disse campingtipsene.

http://familie-lavvo-telt.com/
Les Disse Tipsene Før Din Neste Campingtur
Rull til toppen