Alt Om Camping

Camping i det store utendørs kan være en av de mest avslappende og morsomme måtene å komme vekk fra stresset i hverdagen. For å sikre at turen er så avslappende som mulig, er det noen grunnleggende tips som hjelper deg med å få mest mulig ut av tiden din. Artikkelen nedenfor har mange gode ideer.

En av de viktigste delene av campingutstyret er teltet ditt. Teltet du kjøper skal passe dine behov og størrelsen på campingfesten. Hvis du har små barn, vil du sannsynligvis kjøpe et stort telt slik at de kan sove i samme telt med deg. Hvis barna dine er gamle, kjøp dem sitt eget telt, slik at de ikke trenger å køye sammen med de voksne.

Hvis du skal på camping, bør du sannsynligvis ha med deg et slangebitesett i utstyret ditt. De beste slangebitsettene er de som bruker sug. Noen sett har skalpeller og blodstrømsklemmer. Skalpeller kan faktisk kutte giften raskere inn i blodstrømmen, og innsnevringer kan være dødelige hvis de ikke brukes riktig.

Ta med en stor søppelsekk for skittent tøy, og ha det sentralt, egnet for alle i festen din. La dem pakke klærne individuelt, da dette gjør det mye lettere å finne enn om du hoper alt i en oppbevaringsboks eller pose. Ha i en tørketrommel i en pose du vil lukte frisk.

Før du drar ut på din etterlengtede campingtur, må du sørge for at området du planlegger å campere ikke krever campingtillatelse. Hvis du tilfeldigvis slår leir på et sted som krever en, og du ikke fikk en, kan du stå overfor en ganske heftig billett eller bot fra en lokal skogvokter.

Før du begynner på den avslappende campingturen, er det avgjørende for din sikkerhet å la noen få vite at du skal dra. Gi en venn eller nabo navnet på campingplassen hvis du bruker en. Hvis du skal ut på en mindre strukturert tur, gi kontakten en generell ide om hvor du er på vei og en tidslinje for din retur. Hvis noe går galt, vil det være noen som vet hvor de skal lete etter deg.

En Frisbee gir utmerket støtte under papirplater, og kan unngå vanlig camping søl og slipp! Ta så mange av dem som du har rundt ditt hjem eller hage, eller hent noen i din lokale dollar-type butikk. De stabeles enkelt for enkel, plassbesparende pakking og er enormt hjelpsomme med de små måltidene.

Ta med nok mat og snacks til å holde deg gjennom hele turen. Du vil ikke bruke tiden på å få mat til hvert måltid, kos deg mens du er på camping. Ta med frokostblandinger, pølser og alle dine andre favorittmatvarer som vil drive deg gjennom hele turen.

Som du kan se er det mange flotte måter å gjøre tiden din i naturen til den beste campingturen noensinne. Ved å bruke tipsene i artikkelen ovenfor vil du sørge for at din erfaring er en å huske i årene som kommer. Du kommer tilbake til din daglige rutine forfrisket og klar til å gå.

Rull til toppen