Camping Vil Bli Morsommere Med Disse Tipsene

Enten campingturen din vil være kort eller lang, er det alltid ting du bør huske på for turen. For mange drar på camping uten å lese litt på den først. Denne artikkelen vil diskutere informasjon og tips som du bør trenge å vite før du legger ut.

Hvis du skal backcountry camping, bør du sannsynligvis bære en slange bite kit i utstyret ditt. De beste slangebittsettene er de som bruker suging. Noen kits har skalpeller og blodstrøm constrictors i dem. Skalpeller kan faktisk kutte giften i blodet raskere, og constrictors kan være dødelige hvis den ikke brukes riktig.

Husk at alt du tar med vil bli skittent på turen. Når du vet at det å gå inn, vil du ikke stresse ut når det skjer. Ha det gøy på turen og ikke bekymre deg for å bli rotete; det skjer. Du kan gå tilbake til å være ren og sivilisert når du er hjemme.

Finn ut det nye utstyret ditt før du går på campingtur. Praksisen hjelper virkelig. Ingen ønsker å komme til campingplassen, bare for å finne ut at de ikke vet hvordan de skal bruke noe eller sette opp sitt eget telt. Øv med det nye utstyret ditt før du setter foten på campingplassen.

Som en høflighet til andre bobiler, ikke la belysningen stå på over natten, hvis du er nær andre. Pakk en tidtaker som du kan feste til lysene dine som automatisk slår dem av etter en viss tid. Å la lysene stå på over natten er en populær klage blant de fleste amerikanske bobiler!

Vær forberedt på kaldere vær enn forventet når du velger en sovepose for å få på campingturen. Alltid velge en sovepose som er vurdert for et temperaturområde rett under det du forventer, selv om sommeren. Også, soveposer laget med syntetiske fibre vil tørke ut raskere hvis det regner uventet, men naturlig fiber soveposer vil være lettere å bære.

Kontroller at du har en passende vannkilde. Selv om du ta med vann med deg, planlegger å trenge mer vann og vet hvor du vil være i stand til å få mer. Det er en god idé å vite hvor din vannkilde vil være før du går camping i det hele tatt, men sikkert rett etter at du kommer.

Når camping, periodisk gjøre en hake sjekk. Se etter noen brune eller svarte flekker som nettopp har dukket opp på huden din. Flått feste seg til huden uten å forårsake for mye av en forstyrrelse, så pass på å sjekke deg selv og dine følgesvenner for flått etter å ha tilbrakt tid camping utendørs.

Ta med noen plast Totes eller beholdere med deg når du går camping slik at du kan lagre noen matvarer du har åpnet. Dette vil holde alle dyrene fra kryr rundt leiren og det vil også holde ulike dyrelivet fra å være tiltrukket av hva det er du har der inne.

Det er ikke nødvendig for turen å være en bummer fordi du ikke var forberedt på noen av de mest grunnleggende tingene som følger med camping. Takket være denne artikkelen er du en campingproff! Ha en flott tid utendørs og overrask alle med all din nye kunnskap mens du er på turen.

Camping Første Gang?

Camping Vil Bli Morsommere Med Disse Tipsene
Rull til toppen